V. V. Landsbergis. „ŽIAURIAI GRAŽŪS ROMANSAI“ | Vasaknų dvaras

2024 m. balandžio 26 d. 19 val. į 15-ojo Vasaknų dvaro sezono atidarymą kviečia dainų autorius ir atlikėjas Vytautas V. Landsbergis, kuris atliks „Žiauriai gražių romansų” programą. Atidarymo proga Jūsų lauks koncertas, daug naujienų, staigmenų. O jei norėsite praleisti vakarą nuostabiame Vasaknų dvare, pasiūlysime Jums šventinę vakarienę ar net nakvynę.
Vytautas V.Landsbergis – rašytojas, poetas, kino ir teatro režisierius, bardas bei nepailstantis kūrėjas, sėkmingai save realizuojantis įvairiose srityse. Viena iš jų – dainuojamoji poezija. Pasak paties Vytauto, didžiausiu savo mokytoju jis laiko Marcelijų Martinaitį. Pagal šio poeto eiles Vytautas V. Landsbergis dar ir dabar sukuria nemažai dainų. Jo atliekamos dainos yra kupinos įvairiausių siužetų, netikėtų posūkių, senovės lietuvių tautosakos ir „žiauriai“ romantiškos meilės.
Kiekvieną savo pasirodymą Vytautas V. Landsbergis paverčia jaukiu pasisėdėjimu su dainomis ir pasakojimais bei ore tvyrančia meile, kurią „apdainuoju iš visų pusių: gražiąją, liūdnąją, kai miršta mylimoji, romantiškąją, pakylėtąją…“, – prisipažįsta menininkas.
Į koncertą kviečia Vasaknų dvaras, „Geros muzikos ekspertai“, „Bardai LT“. Nuotraukos autorius Saulius Barasa.
Bilieto kaina 17Eur
Bilietus galite įsigyti:
TicketMarket.lt – https://www.ticketmarket.lt/…/ziauriai-grazus-romansai…
Zarasų Tvic, Utenos Tic, Rokiškio Tic, Dusetų kultūros centre – Dailės galerijoje – Normantė +37060327094. Renginio metu – vietoje.
Platesnė informacija, nakvynės bei vakarienės rezervacija telefonu: +37065542233 arba renginiai@vasaknudvaras.lt Bilietai nerezervuojami.